Vier keer per jaar verblijdt radio 538 zijn Hitzone fans met een nieuw album. Ooit begonnen met Hitzone 1 en artiesten als de Spice Girls en de Vengaboys, tot het allerlaatste Hitzone album met de hits van nu en nog niet uitgebrachte tracks.

En de laatste 538 Hitzone ligt alweer op je te wachten! Hitzone 71 is de laatste in rij met opnieuw dubbel zo veel hits van Afrojack, Anouk, Sam Smith, David Guetta en The Script. En het einde van het jaar wordt opnieuw mooi samengevat met de laatste ‘Best of’ editie: Hitzone Best Of 2014. Op dit album een round-up van alle hits van het afgelopen jaar en nieuwe tracks van onder meer Cris Cab en Faul & Wad Ad & Pnau (zijn dit nieuwe tracks?).

In 2013 kwam ook de eerste Hitzone Christmas 2013 uit. Of Hitzone Christmas 2014 ook uitkomt is nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven van alle ins & outs over de nieuwste 538 Hitzone? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste bericht en al het nieuws over de nieuwste Hitzone. Onder de inschrijvers verloten we een gratis Hitzone album.

Ben je op zoek naar de nieuwste Hitzone? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste bericht over de nieuwste Hitzone.

Onder de inschrijvers verloten we de gratis Hitzone album.

538 Hitzone Christmas 2014

Helaas zal er dit jaar geen Hitzone Christmas uitkomen.

538 Hitzone 72

Na Hitzone 71 komt natuurlijk Hitzone 72, Hitzone 72 komt waarschijnlijk in januari 2015 uit. Uiteraard blijf je bij Hitzone Luisteren op de hoogte van Hitzone 72!