Geen Hitzone Christmas

Terwijl er vorig jaar op kerstavond nog veel kerstnummers werden gedraaid vanaf 538 Hitzone Christmas, moeten we het dit jaar helaas doen met alleen de 538 Hitzone best of 2014 CD.

Afgelopen week is de release datum van 538 Hitzone 72 aangekondigd, deze zal op 13 februari 2015 uitkomen. Ook is de tracklist bekend gemaakt. Hier staan weer de bekende artiesten op als One Direction, Pitbull en Ariana Grande.

Jammer

Veel Hitzone fans vinden het jammer dat er dit jaar niet een specifieke kerst editie is uitgekomen van de favoriete verzamel-cd. De CD van vorig jaar deed het erg goed en zal ook dit jaar weer een knaller zijn geworden.

De fans reageerde positief op de kerst cd van 2013. De muziek was lekker vrolijk en ook van deze tijd, zonder dat er vroeger ooit kerstliedjes werd gedraaid werd deze CD nu op repeat gezet. Het album bevat alle populaire kerstliedjes die tijdens de kerstperiode te horen zijn op de radio. Je hoeft nooit meer kerstlijstjes te zoeken om een leuke kerstcompilatie te maken. Deze is hier te vinden!

Nieuwe Hitzone CD

De eerste Hitzone van 2015 zal hitzone 72 zijn, de tracklist is bekend gemaakt en is hier te vinden.